Esimerkki-tekemistä mökkiviikoksi

Perjantai:
Saapuminen mökille, saunomista ja uskaliaimmille uintia järvessä.
Lauantai:
Eläinpuiston ja Pandatalon kierros eväiden kera; puistosta löytyvät nuotiopaikat vaikkapa makkaran grillausta varten. Yhdistelmälipulla voit käydä ensimmäisenä päivänä katsomassa jättiläispandoja ja vaikkapa kotieläintilaa ja jatkaa vasta seuraavana päivänä erikseen puistokierroksen. Pandatalosta saa herkullisia ruoka-annoksia ja eväillä pärjää puistokierroksen tai kesäaikaan murkinaa sekä jäätelöitä saa myös Kaakkolammen kahviosta matkan varrelta.
Sunnuntai:
Lenkkeilyä pururadalla ja lumien tultua hiihtolenkki samalla reitillä melko tasaisessa maastossa.
Kesäaikaan Golfia joko koko perheen voimin Par3x-kentällä (jossa kaikki voivat pelata) tai kierros Ähtärin Golf -kentällä Moksunniemessä.
Maanantai:
Ostosmatka Tuuriin Veljekset Keskiselle, jossa järjestetään myös erilaisia tapahtumia esim. ostosten lomassa.
Tiistai:
Kalastamaan/pilkkimään lähivesistöön tai sulan veden aikaan melontaretki (kanootit Vesivaeltajilta). Kesäiseksi iltaurheiluksi voisi sopia kierros frisbeegolfia Mustikkavuoren maisemissa tai lähempänä pururadan varressa. 
Keskiviikko:
Pääset pururadalle aivan mökin vierestä ja voit kiertää Kierinniemen luontopolun maisemia katsellen. Matkan varrelle jää muutama nuotiopaikka eväiden syöntiä ja makkaran paistoa varten. Duudsonien sisäaktiviteettipuisto kaikenlaiseen mukavaan temppuiluun koko perheelle tarjoaa tekemistä joka päivä 90 km ajomatkan päässä Seinäjoella. Kesäaikaan päiväretki Elämys- ja huvipuisto PowerParkiin Kauhavan Alahärmään tai Särkänniemeen Tampereelle. Molempiin on matkaa juuri päiväretkeilyyn sopivasti eli 130 km ja 150 km.
Torstai:
Kiipeily- ja seikkailupuisto Flowpark löytyy kävelymatkan päästä; voit kiipeillä ja liukua puiden väliin tehdyssä seikkailupuistossa valjaat turvanasi joko itseäsi haastaen tai maisemista nauttien. Talviaikaan vuokraa moottorikelkka tai useampikin, yritys löytyy linkistä KelkkavuokrausVaihtoehtoisesti voit rentoutua turvehoidoissa Japaninkin ostos-TV:stä tutulla Lehtopeatilla.
Perjantai:
Matka virkistävän viikon jälkeen kotiin.